Tootekategooriad

Dermoscent® Aromacalm® kaelarihm kass

Dermoscent® Aromacalm® on esimene dermatoloogilise toimega ftalaadivaba rahustav kaelarihm kassidele.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
35 cm 11001

Tootetutvustus

Aromacalm® on esimene dermatoloogilise toimega kaelarihm, mis on välja töötatud lemmiklooma naha erivajadusi silmas pidades.
Põhinedes aroomi- ja fütoteraapia kasulikul mõjul, toimib Aromacalm® nii looma kui nahka rahustavalt. Aromacalm®i mõju avaldub eeterlike õlide koostoimel, mis on rikastatud 100% looduslikest taimeekstraktidest pärit asendamatute rasvhapetega (oomega 3 ja 6). Uue põlvkonna ftalaadivaba kaelarihm leevendab kassidel ja koertel allergiast ja stressist tingitud nahaprobleeme.

Koostis ja lisaained

Koostis

Lavendli eeterlik õli (Lavandula Hybrida Oil) – rahustav toime
Koirohu eeterlik õli (Artemisia Herba Alba) – rahustav toime
Kanepiõli – rikkalik asendamatute rasvhapete (EFA) poolest

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Aromacalm® on eriti soovitatav kassidele, kes kannatavad erinevate stressiseisundite all, mis võivad põhjustada nahahaigusi või raskendada nende kulgu. Aromacalm®i võib kasutada kõikide dermatoloogiliste probleemide ravil, kuna leevendab nahahaiguste (sh sügelus, valu jne) all kannatava looma stressiseisundit.

Pange kaelarihm kassi kaela ümber, pingutage seda soovitud ümbermõõduni ning lõigake ülejäänud tükk ära. Võtke kaelarihm iga kord enne looma pesemist ära. Vahetage kaelarihma iga 4 nädala tagant. 

Hoiatused

Lisainformatsioon

  • Aromacalm®-i soovitatakse eriti kassidele, kelle nahaprobleemid on stressist põhjustatud või stressiseisundis ägenevad. 
  • Suurepärane lahendus harjumatute olukordadega toime tulemiseks (reisimine, keskkonnavahetus, jne.)

Tõhusus

Tõhusasse ftalaadivabasse maatriksisse immutatud 100% looduslike toimeainete segu toimib sünergiliselt, vabanedes järk-järgult maatriksist kaelarihma pinnale. Asendamatud rasvhapped imenduvad naha hüdrolipiidkihis. Toimeained vabanevad ja imenduvad järejepidevalt vähemalt kuu aja jooksul. Loomaarstide poolt läbi viidud kliiniline uuring tõestas, et Aromacalm® kaelarihma kasutamine kuu aja jooksul aitas kaasa koerte ja kasside käitumisprobleeme põhjustanud dermatooside paranemisele.

Muudatuse protsent 0-päeva ja 28. päeva vahel

Kassid
Naha ja karvastiku üldine seisund: +61% 
Karvakadu: -51%
Sügelus: -42%

Teine kliiniline uuring, mille viisid läbi kaks käitumisprobleemidele spetsialiseerunud loomaarsti ning mis kestis kuu aega, tõestas toote tõhusust stressi ja ärevuse leevendamisel.  

100% looduslikud koostisosad jaotuvad progresseeruvalt kaelarihma pinnale ning lahustuvad naha hüdrolipiidses kihis. Uuringud on näidanud pidevat ja kestvat toimeainete jaotumist minimaalselt 1-kuulise perioodi jooksul.