Tootekategooriad

Dermoscent® ATOP 7® sprei

Ravimikood:
3760098110209

Pihustatav nahka rahustav emulsioon koertele ja kassidele.

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
75 ml 24901

Tootetutvustus

ATOP 7® patenditud emulsioon koosneb 100% looduslikest toimeainetest ja on looma nahale sobiva füsioloogilise pH-tasemega. Rahustab ja niisutab ärritunud või allergiale kalduvat nahka.

ATOP 7® pihustatav emusioon rahustab nahka ja toetab naha kaitsefunktsiooni. Emulsioon aitab taastada naha hüdrolipiidkihti ja võidelda ärritunud naha ülitundlikkusega. Tänu väga peenele struktuurile (osakesed mikronist väiksemad, suurusega 0,1–0,4 µm) imendub emulsioon väga kiiresti looma naha epidermisesse ja kaitseb nahka mitme tunni vältel. Emulsioon moodustab naha pinnale nähtamatu ja hingava kile, mis toimib kaitsva „teise nahana“. ATOP 7® pihustatav emulsioon on steroidivaba – tänu sellele võib emulsiooni tihti kasutada, samuti on see loomale hästi talutav.

Koostis ja lisaained

Koostis

ATOP 7® pihustatav emulsioon sisaldab taimseid kanepi- ja neemiõlisid, milles on rikkalikult asendamatuid rasvhappeid (oomega-3 ja -6), valge teepuu ja teepuu eeterlikku õli, samuti kappariekstrakti ja rahustavat riisiekstrakti. Naha maksimaalseks niisutamiseks ja rahustamiseks on ATOP 7® emulsioon rikastatud ka pillirooekstrakti ja Poria seene ekstraktiga, mis on kombineeritud pürrolidoonkarboksüülhappega (looduslik naha niisutamise tagaja).

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Enne kasutamist loksutage pudelit. Pihustage otse nahale vastavalt vajadusele üks kuni mitu korda päevas. Pihustamist pelgavate kasside puhul kandke toode looma nahale vatipadja või marliga.

Nõuanded kasutamiseks

  • ATOP 7® emulsioon on ohutu ega põhjusta kõrvaltoimeid sügeluse all kannatavatele loomadele ega loomadele, kelle puhul ei ole ravimitega ravi vajalik.
  • Sobib ideaalselt kasutamiseks juhtudel, mil kortikosteroidide kasutamine ei ole otstarbekas ega täienda paikset ravi steroididega. Steroidivaba lähenemine aitab vältida steroidide nahka kahjustavat toimet (naha õhenemine, kuivus jne).
Hoiatused

Lisainformatsioon

Tõhusus

ATOP 7® tõhusus on tõestatud loomaarstide järelevalve all teostatud multitsentrilise kliinilise uuringuga, milles osalesid 39 koera ja 8 kassi, kes kannatasid erineva raskusastmega sügeleva dermatiidi all. Märkimisväärseid paranemisi on täheldatud mitmetes parameetrites.

Muutuse protsent vahemikus D 0 ja D 28

Koer Kass
Sügelus: -73% Sügelus: -81%
Punetus: -66% Punetus: -64%
Naha paksenemine: -69% Naha paksenemine: -57%
Marrastused: -73% Marrastused: -75%
Karvakadu: -47% Karvakadu: -39%
Nahahaavandi ala: -65% Nahahaavandi ala: -62%