Tootekategooriad

Dermoscent® Essential 6® spot-on Vet-Kit

Essential 6® spot-on on juhtiv koertele ja kassidele mõeldud dermatokosmeetiline toode, mis pakub lihtsa ja tõhusa lahenduse naha tasakaalu häiretele (nimetatakse ka seborroeliseks keratoosiks) ning nende tagajärgedele: elutud või haprad karvad, kuiv või rasune karvakate, halvad lõhnad jne. 

Saadaolevad pakendisuurused

Pakend Tootekood
N20  DERMOVETKIT

Tootetutvustus

Essential 6® spot-on patenteeritud koostis ei sisalda lõhnaaineid ning preparaadil on kuus erinevat toimet:

•  taastab naha niiskustaseme, tugevdades naha barjäärifunktsiooni,
•  muudab karva läikivamaks, 
•  vähendab karvakadu (v.a. hooajaline karvavahetus) ning toetab karva tagasikasvu.
•  vähendab koorikute ja kõõma teket,
•  kaotab ebameeldivad lõhnad, jättes loomale tema loomuliku lõhna,
•  kaitseb nahka antioksüdandina.

Essential 6® spot-on manustamisele kulub nädalas 2 sekundit see võimaldab vähendada šampooni kasutamist ja asendab igapäevast asendamatute rasvhapete (oomega 6-3) manustamist.

Dermoscent® Essential 6 Vet-Kit sisaldab 20 pipetti:
10x0,6 ml (S) kassile ja 1-10 kg koerale
5x1,2 ml (M) 10-20 kg koerale
5x2,4 ml (L) 20-40 kg koerale

Koostis ja lisaained

Koostis

Essential 6® spot-on uuenduslik koostis sisaldab hoolikalt valitud 100% looduslikke toimeaineid: 10 eeterliku õli segu (nelk, kamper, talihali, rosmariin, kurkum, pune, lavendel, piparmünt, teepuu ja seeder), kanepiõli ning rikkalikult asendamatuid rasvhappeid ja vitamiin E-d sisaldav neemipuu õli. 

Kasutamine ja säilivus

Kasutamine

Eemaldage pipeti kork, murdes seda ühe korra ettepoole ja ühe korra tahapoole, lükake looma karvad laiali ja manustage kogu Essential 6® spot-on ampulli sisu looma õlgade vahele, ühte või kahte kohta, otse naha pinnale. Parima pikaaegse tulemuse saavutamiseks on esialgu soovitatav alustada kahekuuse kuuriga, manustades ühe pipeti nädalas ning seejärel jätkata kuuri, manustades korrapäraselt 1 pipeti iga 2 nädala järel nii kaua kui see on vajalik.

Lahust ei ole vaja naha sisse masseerida; biohajuva koostisosa toimel jaguneb toode ühtlaselt üle looma kogu keha. 2 päeva enne ja 2 päeva pärast preparaadi manustamist ei ole soovitatav looma pesta. Teiste täpilahustega samaaegsel manustamisel ei ole täheldatud sobimatust.

Pika või tiheda karvaga loomade karvastik on soovitatav manustamisele järgneval päeval läbi kammida, et eemaldada võimalikud preparaadi jäägid ning võimaldada selle optimaalset jagunemist naha pinnal.

Hoiatused

Lisainformatsioon

  • Vihmase ilmaga annab Essential 6® spot-on loomale meeldiva lõhna. 
  • Kuuma ilmaga, kui loom on päikese käes ning puutub kokku erinevate keskkonnateguritega, võimaldab Essential 6® spot-on looma nahal säilitada hea niiskustaseme. 

Tõhusus

Loomaarstid 7 riigist on läbi viinud kliinilisi uuringuid, milles osalesid 210 koera ja 79 kassi. Pärast ühekuust kuuri täheldati mitmete hinnatud kriteeriumite märgatavat paranemist:  
Muudatuse protsent 0-päeva ja 28. päeva vahel

Koerad  Kassid
Karva läige: +80% Karva läige : +76%
Karvakadu: -65% Karvakadu: -53%
Kõõma esinemine: -79% Kõõma esinemine: -79%
Lõhna eemaldav toime: +70%  Tasakaalustav toime: +74%
Tasakaalustav (naha rasust või kuiva väljanägemist vähendav) toime: +74%