Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 18% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Koostis
Värske sealiha (70 %, vaid Ibeeria sea liha), sealihajahu (ainult Ibeeria seast), kuivatatud herned, kartulitärklis, kuivatatud läätsed, sealiharasv (ainult Ibeeria seast), kuivatatud õunamass, lõheõli, külmpressitud linaseemneõli, rosmariini ekstrakt.
Analüütiline koostis
Toorvalk 24,0 %, toorõlid ja -rasvad 13,0 %, toorkiud 3,5 %, toortuhk 6,9 %, kaltsium 1,8 %, fosfor 0,93 %, niiskus (naturaalne sisaldus) 18,0 %.
Lisaaineline koostis
Lisaaineid kg kohta: antioksüdandid: taimeõlipõhine tokoferoolide ekstrakt (1b306 (i)), taimeekstraktide segu (rosmariin (Rosmarinus), viinapuu (Vitis), kollajuur (Curcuma), tsitrus (Citrus), mürdilised (Eugenia).
Vitamiinid ja mikroelemendid: vitamiin A (3a672a) 10 000 RÜ, vitamiin D3 (3a671) 1600 RÜ, vitamiin E (3a700) 150 mg; raud (3b108) 75 mg, kelaaditud vask (3b413) 19 mg, kelaaditud mangaan (3b506) 40 mg, kelaaditud tsink (3b607) 150 mg, jood 3 mg (3b203) 3 mg, seleen (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 toodetud seleeni orgaaniline vorm) 0,2 mg.
100 g = 300 kcal