Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 18% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Koostis
Värske kanaliha (70 %), purustatud riis, kuivatatud kanavalk, juurviljakiud, kuivatatud herned, kuivatatud läätsed, kuivatatud õunamass, kookosõli, kuivatatud õllepärm, külmpressitud linaseemneõli, külmpressitud rapsiõli, lõheõli, rohekarbiekstrakt, rosmariiniekstrakt.
Analüütiline koostis
Toorvalk 25 %, toorrasv 10,8 %, toorkiud 8 %, toortuhk 5,9 %, kaltsium 1,6 %, fosfor 0,93 %, niiskus 18 % (naturaalne sisaldus).
Lisaaineline koostis
Lisaained 1 kg kohta: vitamiinid: 3a672a/ vitamiin A 10 000 IE, 3a671/ vitamiin D3 1600 IE, 3a700/vitamiin E 150 mg.
Mikroelemendid: 3b108/raud 75 mg, 3b413/vask 19 mg, 3b50/mangaan 40 mg, 3b607/tsink 150 mg, 3b203/jood 3 mg, 3b801/seleen 0,2 mg.
Kaloreid 100 g kohta: 275 kcal